di 09 okt. | AP Hogeschool Campus Spoor Noord

Entrepreneurial Kickoff 2018

De Entrepreneurial Kickoff is de start van het nieuw ondernemend academiejaar.
UITVERKOCHT! :( Je kan alles live volgen via https://www.facebook.com/takeoffantwerp/

Tijd & Locatie

09 okt. 2018 18:00 – 23:00
AP Hogeschool Campus Spoor Noord, Noorderplaats 2, 2000 Antwerpen, Belgium

Over het event

[English] Are you an international student? You can find all information on the English page!

>> www.entrepreneurialkickoff.be/english

Tijdens de Entrepreneurial Kickoff ontdek je wat Antwerpen te bieden heeft voor jonge Antwerpse (student-) ondernemers.

Sessies

Voor iedereen is er een aangepaste sessie of workshop. Bijvoorbeeld over studeren & ondernemen, wat je kunt leren van falen, de mogelijkheden van crowdfunding, hoe je je idee kunt beschermen of internationaal ondernemen.

Plenair

Tijdens de slotshow deelt Omar Mohout zijn inzichten in het Belgische start-up landschap. Ook ontdek je het verhaal van Poppy tijdens een Q&A gehost door Tom de Cock. Daar bovenop volgt nog een pak inspiratie van BlueHealth Innovation Center, experts op het gebied van ideation en interdisciplinair samenwerken.

Showcase

Let's get physical! In de Try-out Area maak je kennis met veelbelovende jonge ondernemers. Verschillende dienstverleners staan klaar om jou de nodige informatie te geven. Per onderwijsinstelling is er een contactpersoon aanwezig waarbij je o.a. ter plekke je statuut kunt aanvragen. Uiteraard is dit ook hét moment om je netwerk uit te breiden!

Live radio

Dit is je kans om live radio mee te maken! Radiozender MNM zendt live uit vanop het event. Hun programma Generation M staat deze avond volledig in het teken van jong ondernemerschap.

UITVERKOCHT! :( Je kan alles live volgen via https://www.facebook.com/takeoffantwerp/

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.