NIEUWS.

Bizidee, een groeiplatform voor ideeën

“Ondernemen? Da’s niks voor mij”, horen we vaak.

En toch: niks geeft meer voldoening dan ‘je eigen ding doen.

Bizidee ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament.


Exploreer jouw idee via de Pop Poll ideeënwedstrijd en kijk of het aanslaat bij het grote publiek. Dé ideale markttoets.


Pitch, leer en netwerk op de Nacht van de Inspiratie: gratis events met toffe keynotes, praktische ondernemerschapsessies en coaches die je helpen met je idee, concept of plan. Of ga voor de prijzenpot van 100.000 EURO én toffe inspiratiereizen met jouw geniaal ondernemingsplan, via de jaarlijkse Ondernemingsplanwedstrijd.


Op zoek naar een partner, startup of toffe stagiaire? Vind hem óf haar via de Bizidee Matchmaker tool.


Bizidee laat je risicoloos de eerste stappen in de ondernemersscene zetten. Een goed idee blijft maar een idee zolang het in de kast ligt.


Stop dus met dromen, start met doen!


Volg BIZIDEE via volgende kanalen:

Facebook // Twitter // LinkedIn // Instagram // YouTube // Vimeo

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.