NIEUWS.

Chatbots: Hoe? Wat? Waar?

Trendy en innovatieve communicatie met je klanten is erg belangrijk binnen een organisatie.

Al komen klanten met brandende vragen vaak al snel achteraan te staan in de wachtlijst en is het niet altijd even evident om hier snel op te reageren.

Ooit al gehoord van chatbots? Zij zijn namelijk DE nieuwste trend in het communicatie-landschap!


Dankzij de combinatie van Natural Language Processing en Artificial Intelligence communiceert is je chatbot de geautomatiseerde gesprekspartner van je bedrijf die alle mogelijke vragen van klanten beantwoordt.


Chatbots staan vaak op websites, social media en instant messenger pagina's. Hierdoor zijn ze erg makkelijk bereikbaar voor klanten.


Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?

Via een menu dat op voorhand ingesteld wordt herkennen ze patronen in vragen en zoeken ze zelf naar het gepaste antwoord. Ook werken ze via commando's of geven ze proactief informatie door aan je klanten. Cool toch!


Kriebelt het al om te ontdekken hoe je je eigen chatbot kan gebruiken binnenkort?

Kom dan zeker naar onze SINC-sessie: 'CHATBOTS FOR DUMMIES' op de Entrepreneurial Kickoff 2018 volgende week !


Rick Van Rousselt, technologie-expert zal zich ontfermen over jullie en beloofde ons al dat het een interactieve sessie wordt, in combinatie met heel wat FUN!


Schrijf je hier in!

11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.