NIEUWS.

Cultuurloket biedt zakelijke ondersteuning voor de cultuursector

Waar cultuur, bedrijfseconomie en de wet elkaar kruisen, ontstaan veel vragen.

Met al die vragen over o.a. werken, ondernemen en financieren kan je bij het Cultuurloket terecht voor eerstelijnsadvies. Daarnaast organiseren ze tal van opleidingen – ook op maat voor scholen en andere organisaties – over deze thema's.


Risico’s nemen in de cultuursector vergt heel wat kennis. Cultuurloket streeft er naar op een behapbare manier de juridische, zakelijke en bedrijfseconomische kwesties van de sector te duiden, met respect voor de essentie van het ondernemen in het algemeen.


www.cultuurloket.be is best je eerste stop. Heb je een specifieke vraag, dan is de kans groot dat je daar een specifiek en praktisch antwoord vindt.


Niet gevonden wat je zocht of weet je niet goed welke vragen je zou moeten stellen?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies.

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.