NIEUWS.

De KICKOFF DAYS gaan van start.

Komende 2 weken is de kans groot dat je onze 'studio on wheels' in de stad tegenkomt.


Van 28 september tot 8 oktober toont TAKEOFFANTWERP wat Antwerpen jonge ondernemers te bieden heeft. Neem deel aan het grootste stadsfestival voor ondernemende jongeren!


  1. CAMPUSTOUR (28 september - 1 oktober) Campustour langs de verschillende instellingen voor hoger onderwijs in Antwerpen. Zoek de Campusbus en ontdek wat TAKEOFFANTWERP de komende week nog voor jou als ondernemer in petto heeft. Volg deze tour via de facebookpagina van TAKEOFFANTWERP & SINC.

  2. EVENTS (5 oktober - 8 oktober) Via vier themadagen kies je jouw persoonlijke pick & win uit de verschillende mogelijkheden. Breng je bubbel bijeen en stem af op de livestream van jouw favoriete onderwerp! Registreer je via WWW.KICKOFFDAYS.BE

  3. MAGAZINE Wil je alles rustig nalezen, of heb je nood aan een duidelijk overzicht? Bemachtig dan het KICKOFF MAGAZINE voor het te laat is ;-). Je kan het magazine vinden op je campus of je kan het magazine bestellen via WWW.KICKOFFDAYS.BE. De postduif brengt het magazine dan tot in uw kot.

=

De KICKOFF DAYS worden georganiseerd door stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, SINC, BAAS en VOKA. Met steun van EFRO en VLAIO.

Thumbs up for :


ACERTA

SBB ACCOUNTANTS & ADVISEURS

KBC

BLUEHEALTH INNOVATION CENTER

ANTWERP STARTUP FAIR

FAILING FORWARD

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

ASPI


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.