NIEUWS.

De KICKOFF DAYS maken start van het academiejaar tot festival voor ondernemende studenten

Bijgewerkt op: 21 sep 2020

Vanaf maandag 28 september kunnen Antwerpse studenten weer hun hartje ophalen aan een fonkelnieuw academiejaar met bijpassende ondernemingskansen. Onze KICKOFF DAYS vormen hierbij de start van een heus festival voor alle jongeren met ondernemingszin.Wegens de coronamaatregelen zal de Entrepreneurial Kickoff er lichtjes anders uitzien dan jullie gewend zijn van ons... Het wordt namelijk nog grootser dan voordien! In plaats van één dag zal de aftrap van het ondernemend academiejaar maar liefst twee weken duren. De veertiendaagse zal gevuld zijn met workshops, ondernemingssessies, netwerkmomenten, panelgesprekken, …. Kortom, er is voor ieder wat wils. Bovendien worden al deze gebeurtenissen zo coronaproof mogelijk gehouden. De sessies worden via livestream uitgezonden en kunnen herbekeken worden wanneer het jou past op een platform waar je niet enkel naar de sessies kan kijken, maar ook in interactie kan gaan met de andere deelnemers. Ben je student en heb je zin in ondernemen? Dan kan je je eigen traject uitstippelen met de sessies die het meeste bij jou passen.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je alvast het programma van onze KICKOFF DAYS.


CAMPUSTOUR // 28/9 — 1/10

FACEBOOK LIVE

Campustour langs de verschillende instellingen voor hoger onderwijs in Antwerpen. Ontdek wat TAKEOFFANTWERP de komende week nog voor jou als jonge ondernemer in petto heeft.


Tijdens de campustour ontdek je lokale helden en straffe ondernemersverhalen. Je maakt er ook kennis met de mensen achter TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE.


28 SEPTEMBER | CAMPUSTOUR @ AP HOGESCHOOL NOORD

29 SEPTEMBER | CAMPUSTOUR @ BAAS MECHELSPLEIN

30 SEPTEMBER | CAMPUSTOUR @ KDG HOGESCHOOL HOBOKEN

1 OKTOBER | CAMPUSTOUR @ UANTWERPEN DRIE EIKEN (GEBOUW O)


Ben je zoekende, startende, of gevorderde ondernemer? Iedereen is welkom tijdens de KICK OFF DAYS!


KICKOFF DAYS // 5/10 — 8/10

(!) REGISTEER NU HIER