NIEUWS.

Kickoff zkt. jonge ondernemers

Op verschillende evenementen van TAKEOFFANTWERP is er ruimte voor jonge Antwerpse ondernemers. Tijdens de vorige editie van de Entrepreneurial Kickoff waren 15 start-ups aanwezig en op Start Up Your Christmas (dec. 2017) verkochten maar liefst 17 jonge ondernemers hun producten.


Uiteraard is er tijdens de showcase van deze Kickoff wederom plaats voor een reeks aan ondernemersprojecten!


Dus:

Heb jij een start-up of een ondernemingsproject? Grijp dan je kans om op de exclusieve showcase van de Entrepreneurial Kickoff te staan!

Jouw mede-studenten laten proeven van jouw product? Of eerder het publiek raadplegen voor advies? Jouw product uittesten of gewoonweg jouw Instagramvolgers doen stijgen?

Het kan allemaal in de TRY-OUT ZONE op de showcase.


Heb je interesse?

Stuur een mail naar mathias.daeseleire@sincantwerpen, en we informeren je over de mogelijkheden.


See you soon!


2 keer bekeken

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.