NIEUWS.

Startups.be maakt komaf met taboe rond falen

Startups.be helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten.


Startups.be treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelen data over het lokale tech ecosysteem, en brengen de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking en andere events.


De vzw is - samen het met Agentschap Innoveren en Ondernemen - de drijvende kracht achter de Failing Forward campagne, die het taboe rond mislukken de wereld uit wil helpen en fouten bespreekbaar maakt.


Op de Kickoff is Startups.be host van de sessie Failing Forward.

Tijdens deze sessie komen 2 ondernemers aan het woord die de kracht en moed hebben om te vertellen over falen uit eigen ervaring. Je komt te weten hoe ze met de wereld en zichzelf omgingen wanneer hun projecten mislukten en hoe ze nu in het leven staan.


2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.