NIEUWS.

Vibe Awards zoekt straffe tech concepten

Je wordt van je sokken geblazen door termen als digital transformation, hyper converged, hybrid cloud, of security as a service. Het lijkt niet echt toegankelijk en klinkt wat complex.

Je stelt je een bedrijf voor dat een beetje stoffig is, bemand door hoogbegaafde nerds.


Maar als je wat van dichterbij kijkt en op onderzoek uitgaat, merk je de wondere en boeiende wereld van innovatieve technologie, artificial intelligence, internet of things en blockchain. Vibe Awards neemt hierin een voortrekkersrol, met een open blik op de toekomst en geeft zo de ruimte aan innovatieve ideeën en de uitwerking ervan.


Daarom presenteren we de Vibe Awards, de prijs voor ondernemend IT talent met een straf tech idee of concept.


Wil je meer weten?

Kom dan even langs op hun booth en ze vertellen je er zelf alles over!

2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.