Andrea Bos

Communicatie

BAAS

Workshop:
Let's Go Europe

Zit je met ondernemersdromen? Hoe kan je als jonge ondernemer Europese kansen grijpen?Wel, sinds begin februari kan je met BAAS naar het buitenland. Andrea is zelf een jonge starter uit Nederland, die na een verhuis naar Antwerpen deelnam aan de BAAS-sessies, en daar sinds kort meedraait als communicatiemedewerker. Daarnaast houdt ze zich voornamelijk bezig met haar eigen onderneming 'project_dubbel'. Zij vertelt je tijdens deze sessie hoe je via ERASMUS voor Jonge Ondernemers ervaring kan opdoen bij gevestigde ondernemers in Europa en hoe je dat juist aanpakt.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.