Aushim Koumar

Directeur

Konligo

Workshop:
Persoonlijke efficiëntie

Aushim is een gepassioneerde, nieuwsgierige, ambitieuze en verantwoordelijke ondernemer met een sterke technische achtergrond (PhD burgelijk ingenieur). Zijn privé- en zakenleven worden geleid door een positieve instelling, verbondheid, empathie en open & transparante communicatie

Tijdens zijn studies heeft Aushim in 2010 de vzw Edukado opgericht en is daar tot op de dag van vadaag nog steeds actief in, bovendien is hij sinds 2018 oprichter en directeur van de start-up (en VUB spin-off). Verder is hij gastdocent op de VUB en zetelt hij in verschillende raden van bestuur en geeft hij trainingen rond "persoonlijke efficiëntie", "de elementaire stappen voor een duurzaam bedrijf" en "het verschil tussen een manager en een leider".

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.