Chinook Vandecasteele

Founder & Owner

Ohana by Aloha

Workshop:
Verkopen via Instagram

Aloha, ik ben Chinook Vandecasteele. Ik ben momenteel 25 jaar en ik run samen met mijn vriend een restaurant Ohana by Aloha in Schoten en ik ben bezig met opstarten van een eigen webshop 'Vibes Collection'.
Ons volledig ondernemerschap is gegroeid en gebaseerd op de vele reizen die we jaarlijks maken. Wij geloven sterk in 'Good vibes only' en Karma, 'What goes around, comes around'. Positieve vibes de wereld insturen en mensen inspireren is iets waar ik zelf ook veel energie uit haal.
Wij hebben nog grootse dromen en werken elke dag kei hard om deze waar te maken.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.