Dennis Janssens

Co-founder

SSNN

Workshop:
Ontdek het netwerk van Antwerpse creatieve ondernemers

TALK: Just Do It!
Hoe waardevol is vrije tijd? En hoe benut je het volle potentieel ervan?

Mijn missie als grafisch ontwerper is om ervoor te zorgen dat je bedrijf de juiste uitstraling heeft en ook het juiste doelpubliek bereikt. Mijn werkwijze is strategisch en spitsvondig dat vaak gepaard gaat met een humoristische en artistieke kijk op ontwerp.

Als Co-Founder van ssnn streef ik ernaar doelgericht te werken met oog en oor voor onze klanten. Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw doelstellingen en mogelijkheden? Onze taak bestaat erin deze zaken om te zetten naar een krachtig, passend beeld of totaalconcept voor je bedrijf.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.