Esther Hoedemakers

Business- & communicatiestrategie

Spaced

Workshop:
BAAS PRAAT Sociaal Ondernemen

Met een grote nieuwsgierigheid voor alternatief ondernemen en duurzaamheid gaat Esther Hoedemakers altijd op zoek naar hoe het ook anders kan. Esther studeerde in 2012 af als kunst- en communicatiewetenschapper aan de Universiteit van Brussel. Momenteel werkt ze als business- & communicatiestrateeg bij SPACED -een digital studio met een missie- en neemt ze het voortouw bij MOOI, een festival rond duurzame mode. Voordien begeleidde ze jonge ondernemers bij BAAS, onderhield ze de community van Zwijgen Is Geen Optie en zette ze de communicatie van The Food Hub op punt. Kortom, Esther walks the talks en dompelt jullie tijdens deze sessie onder in de wereld van sociaal ondernemen.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.