Guido Muelenaer

project manager strategie & innovatie

Stad Antwerpen

Workshop:
Intrapreneurship in de smart city

Carrière gestart als economisch journalist en onderzoeksjournalist. Adjunct-hoofdredacteur en hoofdredacteur geweest bij Trends. En nu net 10 jaar werkzaam bij Stad Antwerpen, eerst als project manager Blue Gate Antwerp, vandaag als verantwoordelijke voor innovatieprojecten in digitale, circulaire en creatieve economie waar de stad bij betrokken is.

Onderwerp van mijn presentatie is wat het smart city beleid in Antwerpen betekent, hoe het connecteert met bedrijven en vooral hoe het de stad beter, veiliger, aangenamer, gezonder en mobieler maakt.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.