Kimball Felix

Chief Strategy

Rombit

Workshop:
Failing Forward

Hoe de Antwerpse startup Rombit snel een bracelet op de markt bracht om in deze COVID tijden de sociale afstand op de werkvloer te laten respecteren en de vraag intussen niet meer kan volgen. Dit hoort u van Chief strategist Kimball Felix, die ons komt vertellen hoe belangrijk veerkracht is voor ondernemers in deze ongeziene tijden. Als Start-it KBC mentor is zijn belangrijkste advies: stop planning, start executing. Hij vertelt ons ook waarom het succesvolle platform ThreeAndmore, dat het leven van tal zoveel verenigingen en communities eenvoudiger maakte, op inactief werd gezet.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.