Marie Van den Broeck

Founder

My Add On

Workshop:
Failing Forward

Marie’s drive zit in het oplossen van échte noden van mensen; niet in het creëren van producten. Haar startup “My Add On” maakt krukken en rolstoelen comfortabeler met innovatieve én mooie accessoires. Het is haar droom om op termijn aan het grote plaatje bij te dragen en mee te werken aan betere mobiliteit voor iedereen.

Achter de talrijke prijzen die ze met haar ontwerpen en business plan al won schuilen heel wat ups en downs. De zoektocht naar een founder verliep bv. niet vlekkeloos. Marie komt ons vertellen hoe ze omgaat met tegenwind....

Meer info:

Entrepreneurial Kickoff

8 oktober 2019

18u00 - 23u00

Karel de Grote Hogeschool

Campus Zuid

Brusselstraat 45, 2018 Antwerp

Bereikbaarheid

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2019 door TAKEOFFANTWERP.