Michael Van den Bril

Founder

Van Den Bril Men - YOUR SUIT

Workshop:
Failing Forward

Michaël is ondernemer in de kledingbranche. Het opstarten van een franchise onderneming, de overname van een familiebedrijf, een doorstart en de opstart van een kleermaker bedrijf met Traveling Tailors die ter plaatse op kantoor of thuis komen, hij heeft het allemaal meegemaakt. Hij heeft heel wat kans kunnen grijpen. Evenzeer heeft hij het hoofd moeten bieden aan het faillissement van zijn belangrijkste leverancier of heeft hij ervaren hoe het is om in familieverband te werken…..

Meer info:

Entrepreneurial Kickoff

8 oktober 2019

18u00 - 23u00

Karel de Grote Hogeschool

Campus Zuid

Brusselstraat 45, 2018 Antwerp

Bereikbaarheid

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2019 door TAKEOFFANTWERP.