Moenia Ladhib

Zaakvoerder

Ecossentials

Workshop:
SLOT SHOW Studeren & Ondernemen

Ik ben Moenia, een gemotiveerde student-ondernemer en full-time ecowarrior. Ik ben dit bedrijf gestart vanuit een passie voor duurzaamheid en liefde voor de natuur.

Vroeger winkelde ik veel online, gooide ik eten weg, vermijdde ik leidingwater en overconsumeerde ik. Ook al is het vandaag de dag een hot topic, duurzaam leven werd toen (voor mij) niet erg aantrekkelijk gemaakt. Veel producten waren verspreid over verschillende winkels of landen. Daarom ben ik deze reis begonnen, om anderen zoals ik te helpen hun weg te vinden naar een meer ecologische levensstijl, op de gemakkelijkst mogelijke manier!

Ecossentials is een plasticvrije webshop met als missie een duurzame levensstijl toegankelijker te maken voor de consument door producten en diensten aan te bieden die helpen bij het verminderen van je dagelijkse hoeveelheid afval.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.