Robin De Cock

Professor Innovation & Entrepreneurship

Antwerp Management School

Workshop:
Business Model Canvas in tijden van corona

Robin is Professor in Innovatie en Ondernemerschap aan de Antwerp Management School. Hij is tevens academic director van de Advanced Master in Innovation and Entrepreneurship, "een van de coolste masters on the planet".
In de sessie "business model canvas in tijden van corona" introduceert hij het business model canvas en leer je hoe je het kan gebruiken en aanpassen in crisistijden. Ontdek welke business model opportuniteiten de crisis voor jou te bieden heeft.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.