Stijn Goos

Scout Ondernemen

SBB Accountants & Belastingconsulenten

Workshop:
STUDEREN & ONDERNEMEN

Als Scout Ondernemen ben ik hét aanspreekpunt voor startende ondernemers en organisaties die inzetten op starters. Jonge ondernemers kunnen bij mij terecht voor doordacht advies, een luisterend oor of een kritische blik. Wij bieden starters een uitgebreide ondersteuning aan op fiscaal, juridisch en boekhoudkundig vlak zodat zij hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten.
Wat de job als Scout Ondernemen zo boeiend maakt? Zelfstandigen hebben ontzettend veel passie voor hun onderneming. Dat geeft mij energie en de drive om samen met hen een businessplan om te zetten in de realiteit. Ik zie mezelf dan ook naast accountant - belastingconsulent, als een coach die altijd en overal klaar staat.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.