Sven de Vocht

Directeur Ondernemerschap

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Workshop:
Crowdfunding, iets voor mijn project?

Sven de Vocht begeleidt starters sinds 2008 en begon zich in 2013 te interesseren in Crowdfunding. Niet enkel als alternatieve bron van financiering, maar ook als ideaal instrument om te kijken of je productaanslaat bij je doelpubliek. Na een eerste starter succesvol te hebben begeleid in 2014, maakte hij werk van een traject voor crowdfunding, waarbij je gedurende 4 sessies begeleid wordt om je project vorm te geven en succesvol op te starten en af te ronden. Sinds 2014 is Sven een ambassadeur voor elke vorm van crowdfunding.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.