Taha Riani

Managing Partner

Allyens

Workshop:
Businesstalk met jonge ondernemers

Taha Riani is founder en managing partner van het Antwerpse creatief bureau Allyens. Al vier jaar bouwt hij aan de – soms wilde – weg naar inclusieve communicatie. Wat betekent dit concreet? Allyens helpt bedrijven en organisaties om hun boodschappen en campagnes af te stemmen op de diversiteit van de samenleving. Het is een uitdaging, een missie en Taha’s rotsvaste overtuiging dat inclusie werkt en uitsluiten niet. 

Allyens’ aanpak bleek een schot in de roos, want het bureau werd opgepikt door het prestigieuze zakenmagazine Forbes en belandde op de 30under30-lijst in de categorie media en marketing. De lijst beloont de meest getalenteerde, jonge vernieuwers uit verschillende categorieën in Europa. 

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.