Tom Braekeleirs

Directeur

BlueHealth Innovation Center vzw

Workshop:
Ondernemen in de zorgsector van de toekomst

Tom Braekeleirs is een bedrijfsjongen die ondernemer werd. Na meer dan 17 jaar bij bedrijven zoals EDS, Navision en Microsoft, veranderde hij zijn carrièrepad om meer bezig te zijn met ondernemerschap en innovatie, meer bepaald in gezondheidszorg. Zo is hij o.a. de drijvende kracht achter het BlueHealth Innovation Center, maar ook ondernemerscoach en -mentor. Hij is een veelgevraagd spreker over topics rond digitalisering en innovatie. Hij is ook columnist bij de Artsenkrant.

Zijn persoonlijk motto: “Change the world, or go home!”

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.