Vincent Meurrens

Managing Director

EPCON

Workshop:
Intrapreneurship in de smart city

Gedreven door innovaties die waarde creëren en de gezondheid verbeteren zet Vincent zich in voor het opzetten van samenwerkingsverbanden op zowel lokaal als internationaal vlak. Met EPCON worden digitale modellen ontwikkeld die de echte wereld en directe omgevingsfactoren nabootsen in een real-time omgeving. Deze laten ons toe om causale verbanden te identificeren tussen complexe variabelen en gezondheidsrisico's te kwantificeren op regionaal vlak, bevolkingsniveau en het individu zelf. Na twee jaar is EPCON erin geslaagd om deze methodes toe te passen in Zuid-Afrika, Pakistan, Nigeria en recent ook in België.

Meer info:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.