Yindra Cox

Eigenaar

Maurice Brunchbar

Workshop:
SLOTSHOW

Hi! Ik ben Yindra, aangenaam. Ik ben een 22-jarige vrouw met ondernemersbloed. 5 jaar geleden startte ik met volle goesting de studie Internationaal Ondernemen. Via deze studie leerde ik de studentenorganisatie SINC kennen. Een fantastische organisatie die de ondernemingszin bij studenten aanwakkert en stimuleert. Na het frequent bezoeken van hun evenementen, werd ik later bestuurslid. Wat een prachtjaar en een prachtteam! Enkele maanden (en heel wat kennis) later waagde ik de sprong en opende ik een eigen zaak, terwijl ik nog studeerde. Ik bouwde een pop-up uit die draaide rond één van m'n andere grote passies, namelijk koffie. Het was een opstapje voor de toekomst. Een geweldige leerschool en voorbereiding op mijn huidig ondernemersleven. Sinds september heb ik een goeddraaiende brunchbar in hartje Antwerpen. Maanden heb ik gewerkt om een oude, verlaten kapel om te toveren naar een pareltje midden in de stad. Een plekje waar ik mensen vanaf nu een lach op hun gezicht kan toveren. Want dat is waar ondernemen voor mij om draait!

Meer info:

Entrepreneurial Kickoff

8 oktober 2019

18u00 - 23u00

Karel de Grote Hogeschool

Campus Zuid

Brusselstraat 45, 2018 Antwerp

Bereikbaarheid

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2019 door TAKEOFFANTWERP.