Try-out Area:

4Gold

Get to know us

Als ex-wielrenner ondervond ik dat de ontwikkeling van supplementatie niet gelijk liep met de stand der wetenschap. Om een topprestatie neer te zetten, moet je natuurlijk hard trainen. Toch ligt een groot deel van je aanleg vast in jouw DNA. DNA speelt dus een rol in je kans op succes. We willen ervoor zorgen dat DNA analyses onderdeel kunnen worden van de gereedschapskist van een trainer/ploeg om het genetisch potentieel van atleten ten volle te gaan benutten.

Hier spelen onze voedingssuplementen een grote rol, deze houden rekening met de invloed van het DNA op de manier waarop het lichaam met voedingsstoffen omgaat, omdat juist de impact van voeding op de werking van ons lichaam nog te regelmatig wordt onderschat.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.