Try-out Area:

Are Agency

Get to know us

Wij creëren verhalen die gedeeld worden en een impact hebben op de onderneming van onze klanten. Net zoals een verhaal kent onze aanpak een begin, midden en een einde. Jij bepaalt de richting van het verhaal en wij zorgen voor het sprookjesachtige einde. Want alleen goede verhalen blijven hangen.

ER WAS EENS EEN ONDERNEMING

In het begin verdiepen we ons eerst in jouw zaak en jouw specifieke markt. Wat zijn de waarden & normen van jouw onderneming en waar maak jij het verschil voor jouw klanten?

DIE HEEL GRAAG MENSEN HELPT

Onze expertise helpt jouw ondernemingsverhaal te vertellen zoals jij het wilt. We zorgen er samen voor dat de klant de held in zijn eigen verhaal wordt.

HAPPY END

Elk goed verhaal kent een sprookjesachtig einde en dit geldt ook voor jouw ondernemersverhaal. Een verhaal kan alleen maar goed zijn als het aanzet tot actie.

WORDT VERVOLGD

Nu is het aan jou om dit avontuur te beginnen…

Let's Go On An Adventure

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.