Try-out Area:

Brunotte .

Get to know us

Brunotte is een onderneming opgericht door moeder en dochter. We hechten belang aan authenticiteit en uniciteit. Elk product is handgemaakt en uniek. We proberen de kleuren, wol en producten af te stemmen op de behoeften van de consument.

Zelf hechten we enorm veel belang aan het bewust omgaan met mode, voeding, het milieu... Brunotte werkt hier naartoe en probeert zoveel mogelijk mensen te inspireren en te overtuigen van het bredere belang. Bewust in het leven staan en actief nadenken over wat je koopt, hoe dit geproduceerd is en door en wie... staat centraal (van passieve naar actieve, bewuste consumenten). Op kleine schaal proberen wij alvast ons steentje bij te dragen.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.