Try-out Area:

Ecossentials

Get to know us

Ecossentials wordt een ecologische webshop waar je plasticvrije en circulaire producten kan vinden om een duurzame levensstijl te kickstarten. Ecossentials is ontstaan vanuit een hart voor duurzaamheid en een passie voor de natuur. Jullie helpen om de afvalberg te verkleinen is mijn doel, zodat we nog lang kunnen genieten van deze prachtige wereld.

Nog al te vaak hoor ik van vrienden dat ze niet goed weten hoe te beginnen om écht ecologischer te leven. En dat kan anders! We hebben maar één planeet en het is aan ons om er zorg voor te dragen. Dat heb ik zelf ook beseft. Ik wil daarom een duurzamere levensstijl toegankelijker en makkelijker maken voor iedereen. Dat is mijn missie.

Concreet wil ik dit doen door via een eigen webshop, Ecossentials, een variatie van ecologische kits en producten aan te bieden voor een easy eco-start. Ik ben voor jou intensief op zoek gegaan naar producten waar ik zelf volledig achtersta. Duurzaamheid is helemaal niet saai of moeilijk. In je dagelijkse routine kan je namelijk eenvoudig je plastic producten vervangen met een duurzaam alternatief. Dat wil ik jou laten zien met de crowdfundcampagne die nu online is: https://nl.ulule.com/ecossentials/

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.