Try-out Area:

IT-Pack

Get to know us

Red de kleine ondernemingen! Tijd voor een complete ommezwaai van de webdesign-, grafisch design-, fotografie- en marketingwereld.

Kleine onderneming met een beperkt budget? We feel your pain! Vergeet die dure communicatiebureaus. Ook met een klein budget ligt een persoonlijke en professionele service binnen handbereik. Zo moet de kleine ondernemer zich niet langer bezighouden met taken die hij moet doen omwille van zijn of haar beperkt budget en kan hij/zij zich focussen op wat hij/zij echt graag doet.

Ik ben Robbe en ik wil kleine ondernemingen met gepassioneerde studenten van de richtingen: ICT, marketing, grafische vormgeving, web design en fotografie koppelen om samen tot budgetvriendelijke en professionele producten te komen. (Zo willen we bijvoorbeeld webdesign, fotografie, grafisch design en marketing en automatisatie aanbieden aan kleine ondernemingen door studenten in te schakelen. Want marketing en communicatie is onmisbaar om klanten aan te trekken en te houden, ook als je over een beperkt budget beschikt.)

Concreet? We koppelen een student met de juiste talenten, studierichting en skillset aan een bedrijf (Wij staan volledig in voor alle contracten, daar hoef je je ook niets van aan te trekken!. Vervolgens helpt de student de onderneming, in samenwerking met een team van andere studenten die achter de schermen met elkaar in contact staan. De onderneming betaalt maar één student, maar krijgt er een heel netwerk voor in de plaats, dit onderscheidt ons van de huidige freelance platformen zoals Fiverr en UpWork.

Samengevat:
Netwerk van studenten
Voordelig
Flexibel
Integraal

Wijzelf hebben ondertussen al meer dan 25 opdrachten achter de rug met heel positieve resultaten
We hebben al 6 studenten ingeschreven om ons team te versterken en we zijn volop aan het zoeken naar nog meer studenten!

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.