Try-out Area:

Jammings

Get to know us

Bij Jammings kan je rekenen op de fijnste selectie aan DJ's. We beschikken over een breed netwerk aan lokale talenten, zowel beginnende als opkomende. Voor elke occasie hebben we de ideale performance, van corporate achtergrond tot Tomorrowland entertainement.

Onze DJ's maken deel uit een hechte community die (zoals onze naam het zegt) samen jammen. Wekelijks hebben ze een ontmoetingsruimte waar ze van elkaar kunnen leren. Daarnaast krijgen ze ook individuele begeleiding en workshops. We zetten niet enkel op technische skills, we investeren ook in business en entertainment competenties.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.