Try-out Area:

Kelsa Cosmetics

Get to know us

Kelsa Cosmetics is een cosmetica lijn die zich momenteel focust op het ontwerpen van lippenstiften. We hebben Kelsa officieel opgericht in december 2018 maar we zijn aan het project begonnen in 2016. Hiervoor hebben wij al drie jaar onderzoek gedaan naar huid tinten en undertones om zo de best passende lippenstiften kleuren voor de verschillende tinten categorieën te creëren. Hiermee helpen wij makeup-gebruikers sneller en efficiënter hun kleurmatch te vinden in lippenstiften wereld.

Wat belangrijk is voor ons is om een duidelijke beeld van diversiteit door te geven. We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons en dat iedereen zich kan terug vinden. Zowel mannen als vrouwen. Dit proberen we uit te beelden door zoveel mogelijk diversiteit te hebben binnen de modellen, influencers en ambassadors die we uitkiezen.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.