Try-out Area:

LOAS

Get to know us

LOAS is een creatief netwerk voor jongeren die tekenen en er graag een centje mee bijverdienen. LOAS gaat op zoek naar opdrachtgevers, en zoekt een artiest die bij de opdracht past. De artiest gaat op locatie, doet zijn ding, en de tekening: die blijft staan zolang je wil.
De raamtekeningen kunnen gemakkelijk afgewassen worden. Zo creëren we elke keer opnieuw een nieuwe, originele eyecatcher in jouw kantoor, de vitrine van je winkel, of op de ramen van je veranda.
We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.