Try-out Area:

Mila & Jules

Get to know us

Mila & Jules is een jong, ecologisch kledingmerk. Met elk stuk willen we verschillende boodschappen overbrengen en iets betekenen voor jou én onze wereld. Onze hoodies, sweaters en t-shirts, fair trade gemaakt uit bamboe, worden met de hand geborduurd. De geborduurde teksten en tekeningen hebben elk hun eigen unieke betekenis. Onze grootste missie is om te inspireren. Inspireren om je passie te volgen, om te zijn wie je bent, om zorg te dragen voor onze wereld door awareness te creëren rond sustainability en conscious living.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.