Try-out Area:

Necess

Get to know us

Met Necess zet ik me graag in om voor anderen meer klanten te zoeken. Dat doormiddel van verschillende technieken. Denk aan een top website met het overtuigende aspect, online marketing, content marketing, adverteren, ....

Daarnaast beantwoord ik graag je vragen over het ondernemerschap. Bezig zijn met je passie en kiezen wanneer je werkt zijn mijn favoriete voordelen. Wil jij iets beginnen? Spreek me zeker aan of kijk eens naar onze handige tips & tricks op onze website!

Hopelijk tot snel!

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.