Try-out Area:

TOOBUS

Get to know us

Wij zijn TOOBUS, een nomadisch basiskamp voor kinderen.
Kinderen worden steeds meer geprikkeld door materialistische nieuwigheden. Overal wordt van hen verwacht mee te zijn met de nieuwste trends en vooral mee te zijn met dat wat nieuw is op de markt. Bovendien wordt deze lading gecommuniceerd via digitale media waardoor een gezellige buitenactiviteit plots minder relevant wordt.
We trekken tussen jachtvelden en door bossen op zoek naar materialen en plekken die ons dichter bij de natuur brengen. Zoals de oudste vorm van het menselijk bestaan ons leert,
zijn we afhankelijk van alles wat onze omgeving ons te bieden heeft. Sluit je aan bij ons jagers pacht en verover samen met ons de natuur!

Follow us:

Entrepreneurial Kickoff

8 oktober 2019

18u00 - 23u00

Karel de Grote Hogeschool

Campus Zuid

Brusselstraat 45, 2018 Antwerp

Bereikbaarheid

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2019 door TAKEOFFANTWERP.