Try-out Area:

Tassilo - Ontdek de Romein in jezelf

Get to know us

Workshop waarbij er op een interactieve manier wordt uitgelegd hoe de Romeinse legionairs doorheen de eeuwen zijn veranderd op vlak van wapenuitrusting. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de werking van het Romeins leger waarna ook de uitrusting van een legionair rond 1ste eeuw n. C. uitgebreid getoond en besproken wordt, allemaal aan de hand van gereconstrueerd materiaal. Indien het weer het toelaat of er genoeg ruimte is onder/ in een overdekte ruimte laat ik de leerlingen kennismaken met enkele typische formaties, zoals de testudo (schilpadformatie).

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.