Try-out Area:

Turtlee Green

Get to know us

Turtlee Green ben ik vorig jaar oktober opgestart bij de aanvang van mijn studies biologie. Wachten tot ik was afgestuurd was voor mij geen optie. Via de webshop verkoop ik zoveel mogelijk verpakkingsvrije en herbruikbare producten. Kunnen ze niet herbruikt worden? Dan zijn ze van een materiaal dat snel afbreekt moest het toch ongelukkig zijn weg naar de natuur vinden. Ook steunt Turtlee Green organisaties die een directere impact hebben in het betere van het zeeleven. Gezien de dieren in de zee, en voornamelijk schildpadden, het grote slachtoffer zijn van de plastic soup doneren we met plezier een deel van de opbrengst waarmee we organisaties kunnen steunen die op hun beurt het zeeleven helpen.

Follow us:

STARTUP

KICKOFF

DAYS

ROADSHOW

28 september - 1 oktober

ONLINE EVENT

5 oktober - 8 oktober

TOA_logoneg.png
  • Facebook TAKEOFFANTWERP
  • YouTube TAKEOFFANTWERP

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE zet de komende jaren in op de verankering van ondernemingszin en ondernemerschap binnen de werking van de Antwerpse hoger onderwijsinstellingen en het brede jeugdwerk. Expertise, connectie en ondersteuning zijn de acties waarmee de Antwerpse jongeren en studenten entrepreneurship zullen ontdekken.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAASSINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.
 

© 2020 door TAKEOFFANTWERP.